Register
X

Log in
X

Places
Company Name

KMY

Phone Number

Company Place

Tiranë

Ekonomist / Ekonomiste ne supermarketet KMY

Ekonomist / Ekonomiste ne supermarketet KMY

Information

Publish Date

03.09.2018

End Date

28.09.2018

Categories

Ekonomi

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi
Ekonomist / Ekonomiste ne supermarketet KMY

Kualifikimet
- Diplome te shkolles se larte ne Fakultetin Ekonomik,
- Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point) - Programit Financa 5, Alpha,
- Njohja e programit Navision perben avantazh,
- Te kete pervoje pune jo me pak se 3vjet ne profil te njejte,
- Perben avantazh eksperienca punes ne sektorin retail,
- Te kete aftesi shume te mira ne kontabilitet,
- Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes,
- Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise,
- Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia,
- Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale,
- Preferohet midis moshes 35-40 vjecare.

Shënime
CV-te duhet te dergohen ne adresen e emailit: info@kmy.al & drejtoriaeblerjeve@kmy.al

Advertising
Advertising
Facebook