Register
X

Log in
X

Places
Company Name

Fashion Group Albania

Phone Number

Company Place

Tiranë

Shitëse (Brandi Okaidi, Women’Secret)

Shitëse (Brandi Okaidi, Women’Secret)

Information

Publish Date

03.09.2018

End Date

20.09.2018

Categories

Shitje

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi
Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për një numër markash ndërkombëtare për veshjet si Prenatal, Mango, Okaidi, Geox, Golden Point, Springfield, Carpisa, Parfois, Cortefiel, Women’Secret.

Pozicioni: Shitëse (Brandi Okaidi, Women’Secret)

Grada: 5
Departamenti: CBO
Vendodhja: TEG & QTU

Detyrat dhe përgjegjësitë:

•Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij
•Realizon objektivat e përcatuara nga kompania për shitjet e produkteve
•Kryen proçesin e hapjeve në kohë të koleksioneve të reja
•Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e masave të tyre
•Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan sipas udhëzimeve të Brandit
•Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan
•Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt i pastër dhe të ketë ndriçimin e duhur.

Kualifikimet dhe aftësitë:

•Të ketë mbaruar shkollën e mesme
•Të punojë në grup dhe të ketë inisiative
•Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit
•Eksperiencë pune në shitje në kompani me aktivitet të ngjashme është avantazh

Kushtet e punës
•Minimumi 6- 12 muaj eksperiencë pune

Mënyra e aplikimit:
CV-të duhet të dorëzohen (ose dërgohen) deri në datën 20/09/2018 në adresën hr@fashiongroup.al
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kadidatët e përzgjedhur.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook