Register
X

Log in
X

Places
Company Name

LIGUS Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Tiranë

Inxhinier Elektrik

Inxhinier Elektrik

Information

Publish Date

04.09.2018

End Date

01.10.2018

Contact Person

Categories

Inxhinier

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi

Shoqeria LIGUS Sh.p.k me baze ne Tirane dhe eksperience disavjecare ne fushen e tregetimit dhe instalimit te pajisjeve industriale, impjanteve dhe materialeve te ndryshme, kerkon te punesoje Inxhinier Elektrik minimalisht me Diplome Bachelor.
Preferohet i drejtimit: Automatizim Industrie.

Kualifikimet
1. Diplome ne Inxhinieri Elektrike
2. AutoCAD
3. Gjuhe Angleze
4. Microsoft Office & Pdf
5. Lejedrejtimi automjeti kategoria B.

Shënime
Dergoni CV tuaj ne adresen e emailit: info@ligus.al

Advertising
Advertising
Facebook