Register
X

Log in
X

Places
Company Name

TSTS Group

Phone Number

Company Place

Tiranë

Rekrutues

Rekrutues

Information

Publish Date

04.09.2018

End Date

02.10.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi

Pozita: Rekrutues

KRITERET:
1. Arsim i larte.
2.Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane, angleze perben avantazh dhe nje gjuhe e trete.
3.Te kete eksperience pune ne burime njerezore minimalisht 3-4 vjet .
4.Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes
5.Te dije te perdore programet e paketes Microsoft Office
6.Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia
7.Te kete aftesi organizative, kreative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja
8.Te ece me te njejtin drejtim me qellimet dhe synimet e kompanise
9.Te ruaje konfidencialitetin
10.Mosha 25-35 vjec
11.Aplikimi me foto eshte i detyrueshem

Te interesuarat te aplikojne duke derguar CV ne formatin Europass ne Anglisht ne adresen tone te e-mailit : info@tstsgroup.com

Advertising
Advertising
Facebook