Register
X

Log in
X

Places
Company Name

BMW Albania

Phone Number

Company Place

Tiranë

Service Advisor (Keshillues Servisi)

Service Advisor (Keshillues Servisi)

Information

Publish Date

03.09.2018

End Date

27.09.2018

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi

H.L Group BMW, importues ekskluziv i markave BMW dhe MINI ne shqiperi ofron pozicionin: Service Advisor (Keshillues Servisi)
Objektivat kryesore te pozicionit: Sigurimi i konsulences me te mire te sherbimeve ne perputhje me nevojat e klientit
Siguron besimin dhe kenaqesine e klientit
Kushtet e punes dhe paga: Shume te mira

Detyrat

1.Kryen keshillimet e sherbimit

2.Menaxhon procesin e riparimit

3.Pergatit dhe leshon fatura

4.Kryen dorezimin e automjetit

5.Promovon produktet dhe sherbimet

6.Vezhgon tregun

Kualifikimet

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë kualifikimet e mëposhtme:

1.Arsim i mire i pergjithshem

2.Leje drejtimi

3.Trajnime teknike (automotive)

4.Eksperience pune me servisin si teknik dhe /ose keshillues servisi

5.Aftesi te mira komunikimi dhe organizimi

6.Te jete i orientuar drejt performances dhe arritjes se objektivave

7.Te jete pjestar i mire grupi

8.Preferohet të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze. Nje gjuhe e dyte e BE përbën avantazh

9.Njohuri të mira të paketës MS Office ( Vecanërisht, Word, Excel, Outlook ).
Shënime

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju ftojme te aplikoni sa me shpejt ne adresen: hr@bmw.com.al duke shenuar tek subjekti: Service Advisor. Ju informojme se te dhenat tuaja personale te derguara ne adresen tone, ruhen ne menyre konfidenciale ne zbatim te ligjit nr 9887 date 10.03.2008 “Per mbrojtjen e te Dhenave Personale” Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen per fazen e intervistes.

Advertising
Advertising
Facebook