Register
X

Log in
X

Places
Company Name

Kresha Prod

Phone Number

Company Place

Tiranë

Menaxher Terreni

Menaxher Terreni

Information

Publish Date

03.09.2018

End Date

10.10.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Tiranë

Job Description

Përshkrimi
Kompania Kresha Prod me aktivitet prodhimin dhe shitjen e 'Regina' Caffe kerkon te punesoje Menaxher Terreni per Tiranen.

Kualifikimet / Kërkesat

Aplikanti duhet të zotërojë cilësitë e mëposhtme:
- Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
- Duhet të ketë pervojë relevante në fushën e Menaxhimit dhe Shitjeve.
- Duhet të jetë kreativ dhe të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi.
- Preferohet mbi moshen 28-vjec.
Shënime
Dergoni CV tuaj tek adresa: kreshaprod@hotmail.com
Ose telefononi ne nr e tel 0682099229

Advertising
Advertising
Facebook